2 Temmuz 2013 Salı

Selam Çocuklar

Herkese Merhaba;

Bugün çok heyecanlıyız, çünkü uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ilk hikayemiz okuyucu ile buluşacak. Bakalım beğenecek misiniz?

Kırmızı Zıp Zıp, 2 yaş üzeri çocuklar için yazılmış olan serinin ilk kitabıdır. Çocukların fiziksel ve ruhsal gelişim evreleri göz önünde bulundurularak, her aşamasında Çocuk Gelişim Uzmanı Hande Buran tarafından incelenmiştir. Seçilen nesneler üzerinde detaylıca düşünülmüş ve  dijital ortama aktarılırken sadelik esas alınmıştır.
           Çocuklarımızı meraklandıran ve olaylar arasında bağlantı kurmasını sağlayan sesli, interaktif bir kitaptır. Zıp Zıp karakterine hayat veren Ceyda Çekmeci olmasaydı, hakikatten bir şeyler eksik kalırdı. En önemlisi de Kırmızı Zıp Zıp'ın muzur yanı olmazdı. :) Seslendirmeler esnasında inanılmaz keyif aldık.

Interaktif kitap fikri başlangıçta, imkansız gözüyle baktığımız bir hayaldi ve gerçek oldu. İlk günden beri bu hayale inanan ve bu yolda desteğini esirgemeyen Nazan Çekmeci ve Süalp Çekmeci en büyük teşekkürü hakediyorlar. Onlar olmasaydı bu denli sabır gerektiren bir iş ortaya çıkmazdı.

Bu süreçte bizleri destekleyen ve inanan herkese sonsuz teşekkürler.

Hikaye Saati Ailesi



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2009 Hikaye Saati