6 Aralık 2013 Cuma

Nerede kalmıştık

    Uzun zamandır blogumuzdan ayrı kalsak da aklımız hep buradaydı. Bizleri takip eden siz okurlarımızdan öncelikle uzun soluklu verdiğimiz ara için özür diliyor, kısaca bu süreçte neler yaptığımızdan bahsetmek istiyorum.
    Sarı Yıldız ve Kırmızı Zıp Zıp'a olan ilginin artan bir trend izlemesi karşısında okul öncesi serisine daha fazla yönelmeyi düşünüyoruz. Çok yakında çıkacak olan bir uygulamanın haberini buradan siz değerli takipçilerimize vermek istiyorum. Sevimli dostlarımız arasına çok yakında "Mavi Pofuduk" karakteri katılacak :) Yeni kahramanımız da sizlerle tanışacak olmanın heyecanı içersinde :)
    Okul öncesi serimizin yanı sıra, yerel değerlerimizi tüm dünyaya tanıtmak adına "Nasrettin Hodja Stories" adıyla yayınladığımız Nasrettin Hoca Hikayeleri şu anda App Store'da satışta. Nasrettin Hoca'nın birbirinden güzel 33 hikayesinden oluşan derleme aynı zamanda Türkçe olarak da, "Nasrettin Hoca Fıkraları" adıyla App Store'da siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunulmuştur.
       Geldik en heyecan verici konuya. Sanat yönetmenimiz Tarık Özdemir hayat arkadaşı Yuki'yi Yedikule Hayvan Barınağı'ndan almıştı. Almıştı derken, elbette Gönüllü Barınak Yöneticisi Mimar Meral Olcay'ın uzun süre gözetiminde kalıp onay aldıktan sonra Yuki'ye kavuşmuştu. Meral hanım özverili ve hassas bir barınak yöneticisi. Geçmiş tecrübelerinden yola çıkarak, sahiplendirme işlemlerini çok özenli bir incelemeden geçiriyor. Bir heves ile sahiplenilen hayvanları tekrar sokaklarda görmek Meral Olcay için belki de acıların en büyüğü.
     İşte Meral Hanım ile bu vesileyle tanıştık. Barınak adına aktif bir ödenek sağlama fikri ilk andan beri vardı. Projeyi kendi içimizde ölçtük biçtik ve bir girizgah olarak, barınak hayvanlarının bizlere modellik yaptığı 2014 takvimi uygulamasını, siz hayvan dostları için App Store ve Google Play'de satışa sunduk. Tüm gelirinin Yedikule Hayvan Barınağı'na bağışlanacağı uygulamamız için gerekli özveriyi göstereceğinizi umut ediyoruz.
      Ne yapın edin yolunuzu Yedikule Hayvan Barınağı'na düşürün. Orada yanınıza sokulup sevilmeyi bekleyen tam 3000 can var. Hepsinin gözü yollarda...

 Yedikule Hayvan Barınağı

Destek İçin;




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2009 Hikaye Saati